1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Spotter

Milledoni logo

Partners van Milledoni

Milledoni werkt graag samen met mensen, merken die geven om het geven. Niet zomaar iedereen past bij ons. Denk jij dat jij onze Milledoni filosofie ook deelt met jouw producten? En heb je interesse in een partnership om zo op de Milledoni website te komen? Mail ons!

Gedreven door een passie voor gepaste, passende cadeaus, struint Milledoni dagelijks het web af naar de betere cadeaus. Daarbij geholpen door de even gepassioneerde community! Wat we gemeen hebben? De filosofie van het geven - dat het iets bijzonders is, de moeite waard om energie, tijd en liefde in te steken.

Het werkt simpel: vul alle categorieën in voor de gelukkige ontvanger en kijk wat de Milledoni community zoal gespot heeft. Als je een cadeau vindt via Milledoni, koop je dat vervolgens bij de webwinkels zelf. Daar betaal je en zij zorgen voor het inpakken en het bezorgen. Milledoni kiest haar partners zorgvuldig! Alle webwinkels zijn betrouwbaar en bieden fijn veel service.

Zodra een spotter een cadeau heeft gevonden, zie je hun foto erbij, inclusief waarom zíj vinden dat dit een echt Milledoni-cadeau is. Maar als het Milledoni logo erbij staat, dan is dit een cadeau wat hoogstpersoonlijk door Milledoni zelf wordt gezien als een top pick. Deze cadeaus worden speciaal geboost en gepromoot op onder andere sociale media, wat tot stand is gekomen via een partnership programma. 

Milledoni werkt graag samen met mensen, bedrijven, en natuurlijk de perfecte cadeaus. Maar niet zomaar iedereen past bij ons. Denk jij dat jij onze Milledoni filosofie ook deelt met jouw producten? En heb je interesse in een partnership om zo op de Milledoni website te komen mét ons logo bij jouw naam? Mail ons!

 

Milledoni mee

Ben je ook verslingerd aan het bedenken van de betere cadeaus? Ken je de beste shops? Belt iedereen jou om te vragen wat te zullen geven? Draag dan bij aan Milledoni!