1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Creatief met LittleBits electronica

Leuk en educatief: LittleBits plug and play elektronica-bouwstenen.

Tegenwoordig bevat steeds meer speelgoed elektronica. Het is daarmee vanzelfsprekend geworden dat speelgoed 'uit zichzelf' allerlei ingewikkelde handelingen kan verrichten. Maar hoe werkt dat nu eigenlijk? Met LittleBits kun je daar spelenderwijs achter komen.

LittleBits is een pakket met elektronica-componenten, die je via magneetjes aan elkaar vastklikt. Zo krijg je bij een basisset een motortje, een ledlampje, een knop om op te drukken, en zoemer, en nog wat van die componenten. Het leuke is dat je die componenten kunt gebruiken in speelgoed, zodat je een rijdend autootje, een molen met draaiende wieken en nog veel meer  dingen kan maken. En je kunt variëren met allerlei uitbreidingssets. 

Een aanrader voor nieuwsgierige kinderen, of voor ouders of grootouders die leerzame tijd met hun kinderen willen doorbrengen.

Daarom dit cadeau

Extreem leuk voor kinderen en volwassenen die interesse hebben in elektronica, beter willen weten hoe dit werkt, én hier fantastische dingen mee willen maken.

Goed om te weten

Vooralsnog geleverd vanuit de Verenigde Staten (vanaf USD 69,95). Houd rekening met de levertijd en extra verzendkosten.