1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

De Einsteinbox

Een box met handgeselecteerde outfits voor de man

House of Einstein introduceert een nieuwe manier voor de man om mooie kleding te kopen.

Hoe werkt het?

  • De man doet een intake via Skype met een Outfitter.
  • Hij ontvangt de Einsteinbox thuis met hierin twee handgeselecteerde samengesteld op basis van zijn maten, kledingstijl en wensen.
  • De man past de outfits thuis aan, kiest wat hij mooi vindt en stuurt de rest binnen 10 dagen terug. Je betaalt alleen voor de kledingstukken die hij heeft gekozen voor dezelfde prijs als in de winkel (de Einsteinbox bevat een prijslijst).

House of Einstein werkt samen met meer dan 20 verschillende kledingmerken, van Tommy Hilfiger tot Filippa K. Qua kledingstijl gaan zij voor smart casual met een twist, ofwel kleding die zowel zakelijk als op feestje gedragen kan worden.

De prijs van de Einsteinbox hangt af van welke kledingstukken de man kiest. Er is geen aankoopverplichting en er worden geen servicekosten berekend. Degene die het cadeau geeft bepaalt het bestedingsbedrag van de klant. De Outfitter houdt uiteraard rekening met dit bedrag bij het samenstellen van de outfits. In de Einsteinbox zit vervolgens een voucher zodat de man weet voor welk bedrag hij kleding mag kiezen. De prijsindicatie voor één totale outfit (incl. broek, overhemd, trui, riem en sokken) is  € 400. De factuur met de kledingstukken die hij heeft gekozen kan worden verstuurd naar degene die het cadeau geeft.

Wie zijn House of Einstein? House of Einstein is een nieuw winkelconcept voor de man die goed gekleed wilt gaan maar weinig zin of tijd om te winkelen. Het bedrijf is in 2012 opgericht door twee vrouwelijke ondernemers (Jantien en Ling) die vonden dat mannen makkelijker en sneller mooie kleding moesten kunnen kopen. Het duo bedacht een concept waarbij personal shopping wordt gecombineerd met de gemakken van het Internet. 
 

 

Daarom dit cadeau

Voor mannen die geen tijd of zin hebben om te shoppen en er toch goed uit willen zien.

Goed om te weten

Als cadeau ontvang je een mini-box met een paar luxe sokken thuis, waar je een persoonlijke boodschap op kan schrijven. In het doosje zit een kaart met een omschrijving van het concept (“bij deze sokken hoort een outfit”). De man kan vervolgens zelf zijn Intake met een Outfitter plannen (deze zijn beschikbaar maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00u).