1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Elektrische zoutmolen

peugeot-elektrische-zoutmolen-zephir.jpg

Deze elektrische zoutmolen van Peugeot is ideaal voor de wat luie kok.
De molen maalt zout met een druk op de knop. De hoeveelheid is exact in te stellen. Geur en smaak blijven door het mechanisme optimaal bewaard.

De trendy en ergonomische Zephir molen van Peugeot heeft een comfortabele basalte 'soft touch' bekleding en een grote bedieningsknop. Het unieke Peugeot maalwerk is gemaakt uit gehard en gesmeed staal. Op het functioneren van het maalwerk geldt een levenslange garantie, op de motor 2 jaar.

De elektrische molen van Peugeot haalt de beste geuren en smaken naar boven. De molen is eenvoudig in gebruik omdat hij met één hand te bedienen is en de hoeveelheid is handmatig in te stellen. 

Het onderscheid van de peper- en zoutmolens van Peugeot zit 'm in het maalwerk. Op basis van de specifieke eigenschappen van de diverse kruiden, heeft Peugeot een eigen maalwerk ontwikkeld voor iedere soort. Je kunt dus geen zout in een pepermolen malen en omgekeerd. Hierdoor zal het maalwerk volledig vastroesten.

Hoogte: 14 cm

Heeft 4 AAA batterijen nodig. Deze zijn inbegrepen. 

Daarom dit cadeau

Leuk voor de gadgetliefhebber en de wat luie kok. Ook geschikt voor iemand die niet veel zout mag gebruiken: de te gebruiken hoeveelheid zout is exact in te stellen.

Goed om te weten

Het traditionele keukentype maalt zout liever zelf, uit een houten molen. Kijk daarom bij de andere Peugeot-producten voor een meer tijdloos model. Het maalwerk is specifiek afgestemd op het malen van óf peper óf zout. Er kan dus geen zout in een pepermolen worden gemaald. Hierdoor zal het maalwerk volledig vast roesten.