1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Fietsklik

Met behulp van de Fietsklik tover je de bagagedrager van je fiets om in een kinderzitje of een enorm krat op wielen.

Dankzij Kickstarter wisten drie middelbare schoolvrienden hun doel van 40.000 dollar ruim te halen. Niet raar, want wat ze bedacht hebben is super-handig: de Fietsklik. Het concept voor de Fietsklik werd geboren nadat een van de oprichters zijn evenwicht verloor met een bierkrat achterop zijn fiets. Dit vormde de aanleiding om een systeem te ontwikkelen waardoor iedereen veilig en makkelijk verschillende dingen met de fiets kan vervoeren.

Volgens de jongens is een fiets meer dan alleen een manier om van punt A naar punt B te komen. Met behulp van een modulair systeem is het eenvoudig om de bagagedrager van je fiets om te toveren in een kinderzitje of een enorm krat op wielen, terwijl er ook nog veel ruimtes is voor fietstassen. Niet onbelangrijk: het ziet er ook nog eens goed uit wanneer je zo met je vol geladen fiets door de stad cruist.

Daarom dit cadeau

Hip én praktisch je boodschappen doen met de fiets

Goed om te weten

Onduidelijk hoe de Fietsklik nu precies werkt? Op de website van Fietsklik kan je een terecht voor een hele rits instructiefilmpjes; heldere uitleg en mooi gemaakt