1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Spotter

Imke Walenberg

Imke, in 1985 geboren onder de rook van Eindhoven, studeerde Taal- en Cultuurstudies deels in Utrecht en deels in Milaan. In Milaan kon ze haar voorliefde voor mode perfect combineren met studeren. Weer terug in Nederland rondde ze vervolgens de Master Middeleeuwse Studies succesvol af.

Na het behalen van haar Master ging Imke aan de slag bij achtereenvolgens een pr- en crossmediaal bureau om uiteindelijk toch de keuze voor haar eigen bedrijf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Stijlmeisje is een creatief online podium waarop ze samenwerkt met jonge talenten op het gebied van art, muziek en fotografie. Ook is ze een ervaren spreker op het gebied van (online) entrepreneurship. Daarnaast startte ze in 2009 Daily Cappuccino, waar ze als editor-in-chief in charge is van het dagelijkse, redactionele reilen en zeilen. 

Aangezien het signaleren van mooie, leuke, opvallende trends (zowel online als offline) een dagelijks onderdeel is van Imke's werkzaamheden, is het niet vreemd dat het spotten van cadeaus ook een grote hobby is van haar!