1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Gepersonaliseerde naamcadeaus voor jong en oud

Naamelijk heeft voor iedere gelegenheid een gepersonaliseerd cadeau; van housewarming tot huwelijk.

Het intens trotse gevoel als je een bijzonder mooi cadeau aan een ander mag geven: dát gevoel wil Kim delen. Daarom startte zij Naamelijk. Een webshop vol gepersonaliseerde cadeaus. Zij vertaalt persoonlijke wensen in een handgemaakt geschenk dat past bij de gelegenheid: van een koffertje als kraamcadeau tot een naambord voor een huwelijk en een voordeursticker als housewarming gift.

Naamelijk naambord married
Het mooie aan Naamelijk is dat de cadeaus uniek en met liefde gemaakt zijn. Kim zorgt ervoor dat alles klopt: van een mooie verpakking tot een korte levertijd. "Hopelijk kun je niet kunt wachten het cadeau te doen - daarom zorg ik dat ik jouw op maat gemaakte cadeau binnen twee werkdagen verzend", vertelt Kim

Naamelijk koffertje tweeling
Onze favoriet? Geboortekoffertjes die gepersonaliseerd worden op basis van het geboortekaartje - ook voor tweelingen! Maar eerlijk is eerlijk, stiekem is alles bij Naamelijk geweldig om te geven. De liefde straalt er vanaf en de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je met de houten naamblokken alle kanten op. Verras je Valentijn met een liefdesverklaring, bedank de meester of juf voor het schooljaar of vereeuwig die onvergetelijk gekke uitspraak van je kind voor een magische Moederdag.

Naamelijk Naamblok eigen tekst

Daarom dit cadeau

Voor iedereen die een symbolisch cadeau wil geven. Net even anders dan anders, maar altijd even leuk.

Goed om te weten

Alle Naamelijk cadeaus worden handgemaakt in een handomdraai. Binnen twee werkdagen heb je jouw op maat gemaakte cadeau al in huis.