1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Gepersonaliseerde knuffelportretjes

Handgemaakte knuffels van dierbare mensen en dieren.

De Knuffelmakers maken herinneringen tastbaar door het verknuffelen van portretfoto’s van mensen en dieren. Alle producten zijn handgemaakt door Liesbeth en Caressa zelf van kwalitatief hoogwaardige materialen. ‘Verknuffelen’ is wat zij doen. 

In 2017 is Liesbeth op het idee gekomen om knuffels te maken van personen. Haar zoon Jip spaart poppetjes (Funko pop) van bekende mensen en figuren. Hierdoor kwam ineens bij Liesbeth het idee om knuffels te maken van mensen en (huis)dieren.

"Na honderden knuffels te hebben gemaakt, voelen we ons ook echt vereerd dat we dit werk mogen doen. Want aan elke knuffel zit een verhaal verbonden en die verhalen zijn heel mooi, bijzonder, maar soms ook echt hartverscheurend. Kinderen die hun vader of moeder moeten missen doordat ze veel in het buitenland werken, denk aan defensie. Maar ook hartverscheurende situaties waarin een vader of moeder veels te vroeg afscheid moet nemen van het leven. Dit soort verhalen raken ons enorm en we vinden het dan ook echt een eer dat we onze krachten zo mogen inzetten."

De Knuffelmakers staan voor herinneringen tastbaar maken, unieke producten, ambacht (handgemaakt), kwalitatief hoogwaardige materialen, vakmanschap en design/concept ontwikkeling.

 

Knuffelmakers Knuffel portretje cadeau.jpg

 

knuffel-portretje – huisdier-cadeau.jpg

 

Knuffelportretje-cadeau.jpg
 

Daarom dit cadeau

Vooral in een tijd als deze geven deze knuffels een beetje troost waar het (lijfelijke) knuffelen met dierbaren nu even niet gaat en er eenzaamheid heerst. En zoals hun quote zegt ‘Love never fails’. Dit is de boodschap die zij willen verspreiden met Knuffelmakers. Naast knuffels – van mensen en dieren- maken ze ook kussens.

Goed om te weten

Dit is geen last minute cadeau. De levertijd is meer dan een paar weken, de knuffel wordt handgemaakt.