1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Gin zonder alcohol

Maak de lekkerste gin tonic met deze smaakvolle alcoholvrije gin van Ceder's.

De Ceder’s Wild is een bekroonde gedistilleerde alcoholvrije drank gemaakt met klassieke gin-botanicals en meer zeldzame en exotische botanicals uit de Cederberg-regio in Zuid-Afrika.
De smaak kruidig en intrigerend is de beste manier om dit alcoholvrije alternatief voor gin te omschrijven. De mix van klassieke gin-botanicals zoals jeneverbes en gember, gecombineerd met kruidnagel en rooibos, is een geweldig ingrediënt om de perfecte mocktail te creëren!

gin-koppel.png


Het verhaal achter Ceder’s begint in 2017 als het koppel Craig en Maria een magische vallei genesteld in het Cederberggebergte van de West-Kaap, Zuid-Afrika ontdekt.
De vallei, waarvan ze nu mede-eigenaar zijn, herbergt vele intrigerende plantenextracten, waaronder Rooibos en Buchu, die al duizenden jaren door inheemse volkeren van Zuid-Afrika worden gebruikt.
Het inspireerde Maria en Craig om exotische Kaapse en klassieke gin-botanische producten te distilleren. Hun motto is omarm “the joy of missing out”. Oftewel geniet van dit kruidig drankje zonder (de negatieve effecten van) alcohol.

gin-vallei.png

Daarom dit cadeau

Voor liefhebbers van gin of gin tonic die om wat voor een reden dan ook geen alcohol drinken. Bijvoorbeeld je zwangere vriendin!

Goed om te weten

Op de alcoholvrijshop vind je nog veel meer (meer dan 300!) alcoholvrije dranken.