1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Helpende hand bij interieuruitdaging

EHBH: Eerste Hulp Bij Huisinrichting met de adviezen van Sjouk!

Een huis (weer) thuis laten voelen, kan best lastig zijn. Soms zie je niet meer wat je allemaal hebt of juist goed kan gebruiken om te aarden in de eigen leefomgeving.

Als iemand hier bewust of onbewust last van heeft en dit zelfs remt, is dat niet goed. Als je er zelf niet uitkomt, is het fijn om even bij de hand te worden genomen in de goede richting.

Voor iemand na een scheiding, afstuderen of door andere omstandigheden voor de uitdaging staat een thuis te maken voor zichzelf - en wellicht ook anderen-  is het een bijzonder cadeau om een frisse blik cadeau te krijgen. Sjouk komt meekijken en -denken in het maken van een nieuwe of doorstart.

Sjouk gebruikt moodboards met verschillende stijlen om snel tot de essentie te komen. Het uitgangspunt is persoonlijkheid terug te laten komen zodat het ook echt thuis wordt. Bijvoorkeur blijft een (groot) deel van het huidige interieur in gebruik, eventueel in combinatie met nieuwe elementen.

Het uiteindelijke doel is om de leefruimte optimaal te benutten en een goede balans te vinden tussen comfort, functionaliteit en persoonlijke sfeer. Het is aan de ontvanger of hij/zij het liefst gaat voor een (wo)mancave, 'de look uit de bladen', het kindervriendelijke woonparadijs, rustiek of een mix van stijlen, als het maar thuis wordt.

Een interieuradvies is een liefdevol en warm cadeau want met een thuis komt ook rust, energie en trots. Misschien daarom goed ook alvast na te denken over een passend house warming cadeau …...

Mocht Sjouk niet beschikbaar zijn of het is wenselijk een andere adviseur te geven, is het aan te raden online naar een alternatief te zoeken. Handige zoektermen zijn 'persoonlijk interieuradvies' en 'interieurstyling', eventueel aangevuld met de plaatsnaam van de cadeauontvanger. Kies wel iemand met een website om een gevoel te krijgen bij de persoonlijke stijl, prijzen en mogelijkheden en daarmee de check of deze partij een passend cadeau blijft voor de ontvanger.

Daarom dit cadeau

Voor mannen en vrouwen die in een nieuw, leeg of (half) vol huis, wat hulp en advies kunnen gebruiken met de inrichting om zich thuis te kunnen voelen.

Goed om te weten

Een interieuradvies gaat vanaf 1,5 uur en kan ook als cadeaubon worden gegeven. Tip: on line is er ook een aantal alternatieven te vinden van deze suggestie die wellicht dichterbij zijn of een iets ander concept aanbieden.