1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Domeinnaam

Registreer een unieke domeinnaam met toepasselijke extensie.

Een uniek cadeau voor iemand met ondernemersplannen of een idee.

Misschien niet meteen maar vast wel in de nabije toekomst hoort daar dan ook een website bij. Voor een website is een eigen internetadres nodig en dat kan je vastleggen door middel van een domeinregistratie.

Dat is binnen enkele minuten geregeld. Ook wanneer er nog geen concrete plannen zijn voor een website, is het verstandig alvast een domeinnaam te registreren. Een domeinnaam kan maar één keer worden geregistreerd en 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'!

Een goede domeinnaam geeft een zakelijke en professionele uitstraling en ook voor particulieren is een domeinregistratie steeds meer iets om te willen hebben. Bijvoorbeeld een domeinregistratie die in verband staat met de familie, een hobby of een favoriete sport.

De extensies '.nl', '.net', 'nu' of .com. zijn heel bekend. Binnenkort komen er honderden nieuwe domeinen bij, zoals .shop, .blog en .club. En ook .amsterdam en .frl voor Friesland. Al deze domeinen worden ergens de komende jaren geïntroduceerd.

Domeinnaam als cadeau geven:

Er zijn op internet verschillende bedrijven te vinden die domeinregistratie aanbieden. De prijzen zijn per extensie verschillend en dat geldt ook voor de looptijd. Afgesloten contracten worden stilzwijgend verlengd en zijn wettelijk na de eerste contractperiode maandelijks opzegbaar.

Daarom dit cadeau

Een uniek cadeau met een unieke boodschap. Een aanmoediging voor een startende ondernemer in alle leeftijden, voor iemand 'in between jobs' met grootse plannen of voor die bekende die om een andere reden met een website aan de slag gaat.

Goed om te weten

De domeinnaam kan ook worden gegeven samen met bijvoorbeeld ondersteuning bij het bouwen van een website of webhosting.