1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Spotter

Jente_Spier.jpg

Jente Spier

Hi,

Mijn naam is Jente en ik woon in hartje Amsterdam.

Van nature ben ik breed geïnteresseerd en nieuwsgierig en staan mensen zowel privé als in mijn werk centraal. Dit is inspirerend en leerzaam.

Voor mij is het cadeaus zien, vinden en geven een soort natuurlijk gegeven en goed bestede tijd. De 'A' van Aandacht en het zien van de Ander, groot en klein, man of vrouw. 

Er zijn zoveel leuke, stoere, geestige, mooie, goedkope, dure, praktische, creatieve, (niet) standaard, nieuwe of tweedehands cadeaus van gepassioneerde bedenkers en producenten binnen handbereik, op straat of on line danwel al in mijn cadeaukast. 

Het geeft mij plezier om een ander iets te geven, ook op momenten zonder een 'officiële' aanleiding. Gewoon omdat ik het zo voel en aan met lege handen ergens aankomen doe ik so wie so niet zo snel. Het hoeft geen kapitalen te kosten, het is ook het idee.

Wanneer het cadeau nog moet worden ingepakt, besteed ik daar ook graag tijd en aandacht aan en put uit mijn laden met verzamelde materialen. Het is leuk te zien dat ook steeds meer winkels zorg besteden aan het inpakken van cadeau's c.q. het verkopen van leuk en betaalbaar (prefab) materiaal.

Op het platform van Milledoni hoop ik mijn gespotte trouvailles van mijn ongevaarlijke en vaak prettige gestoordheid met anderen te kunnen delen en wellicht tot een mooi idee te inspireren.