1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Kookboek 'Echt eten'

Puur koken met groente en biologische producten.

Jonathan Karpathios is chefkok van restaurant Vork & Mes in Hoofddorp en heeft een reputatie opgebouwd als groentekok en zijn kennis deelt hij nu graag met een groter publiek. 

Zijn boek Echt eten gaat Jonathan Karpathios terug naar de basis: wat is de bron van onze voeding? Wie zijn de mensen achter de producten en hoe worden ze gemaakt? Wat is het belang van goede ingrediënten en hoe volg je op eenvoudige wijze de smaak van de seizoenen?

Voor de recepten in Echt eten gebruikt Jonathan Karpathios ingrediënten die zonder kunstmatige toevoegingen tot stand zijn gekomen. Bovendien kookt hij met respect voor het dier, luisterend naar elk moment van het seizoen. In Echt eten kijk je mee over zijn schouder als hij op zoek gaat naar zijn leveranciers en vertelt hij je wat praktisch is om altijd op voorraad te hebben. Echt eten richt zich op de thuiskok en brengt die weer terug naar de essentie: koken met passie en smaak.


Bekijk ook het voorproefje van de documentaire 'Het nieuwe eten'.