Volg ons
Volg Toni op:
Ik ben zo’n 10 uur per dag met eten bezig. Ik schrijf een proefschrift over eetcultuur. Samen met mijn man Stijn blog ik over eten en koken op watatenzij.nl Ik ga graag uit eten, maar nog liever kook ik voor familie en vrienden.
Het is een cliché, maar waar: liefde gaat door de maag. Daarom houd ik van culinaire cadeaus – om te geven en te krijgen. Vooral met een zelf gekookt cadeau, zoals een taart of potje jam, geef je letterlijk jouw liefde, tijd en aandacht. Kook- en proefworkshops vind ik ook een leuk doe-cadeau, vooral voor wie alles al heeft. En op reis neem ik altijd culinaire souvenirs mee voor de thuisblijvers.
Daarnaast houd ik van mode, design en bruikbare spullen, zoals serviesgoed, glaswerk en textiel. Zo heb ik zelf vaker kommen en schalen gekregen, waarbij ik altijd even aan de gever moet denken als ik ze gebruik. Voor mijn verjaardag in juni krijg ik altijd een enorme mand met asperges en zomerfruit van mijn zwager. Daar word ik helemaal blij van :-)