1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Magneetgedichtjes op de koelkast

Met 510 woorden op magneetjes kun je naar hartenlust rijmen en dichten

Na ruim 5 succesvolle jaren in Scandinavië is het nu tijd om de markt uit te breiden en lanceren wij ons bijna tot 'cult-fenomeen' verheven product op de Nederlandse markt. Koelkastpoezie bereikte haar hoogtepunt in 2000 toen het werd uitgeroepen tot 'Cadeau van het jaar' door één van de grootste tijdschriften in Zweden. Sindsdien verkoopt koelkastpoezie gestaag en op dit moment kleven bij meer dan 1 op de 10 families in Zweden onze magneetjes op de koelkast. Koelkastpoezie is verkrijgbaar in de originele verpakking en in de uitvoering met als thema de liefde.

Koelkastpoezie bestaat uit magneten met woorden die vastkleven op uw koelkast en tot vrolijke, grappige zinnen of poezië gevormd kunnen worden. De verpakking bestaat uit 510 magneetjes met liefdevolle woorden. Leuk om op de koelkast een (liefdes)gedicht te maken voor je partner, kinderen of huisgenoot, of geef ze cadeau aan iemand om wie je geeft met bijvoorbeeld Valentijnsdag of een andere bijzondere dag. De woorden van de Koelkast Poëzie zijn humoristisch, schattig, leuk en romantisch: voor elk wat wils.

 • Inhoud: Meer dan 400 woorden
 • Magnetenset
 • Nederlandstalig
 • Schrijf de prachtigste gedichten

Er is ook de keuken poetry variant: maak een menu, favoriete recept of boodschappenlijstje op je koelkast. Plak de magneetjes met woorden op de koelkast en rijmen maar. Stel je eigen menu's, recepten en boodschappenlijstjes samen met de 510 woorden.