1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Monbento lunchbox

Deze design lunchdoos van Monbento is ook nog eens praktisch.
Het is een Japanse lunchdoos: een bento box. Hij kan in de magnetron, is tweedelig, heeft een lekbestendige deksel en is ook handig om vast te houden. Verkrijgbaar in een ruim assortiment aan kleuren en prints.

Deze stijlvolle Japanse lunchbox met strakke lijnen is ontworpen door het Franse merk Monbento. Hij is de winnaar van de Reddot Design Award en Gia Award. 

Geschikt voor bijvoorbeeld brood, pasta, rijst, fruit en snacks. De lunchboxen worden geleverd met lekbestendige deksels. Handig voor op kantoor, school en picknicks. Is tweedelig, dus er kunnen verschillende voedselwaren van elkaar worden gescheiden. 

De lunchdozen zijn verkrijgbaar in een ruim assortiment aan kleuren en kleurcombinaties. Personalisatie is ook mogelijk op de website van Monbento zelf. Op maat gemaakte besteksets, chopsticks en sauscups zijn los verkrijgbaar. Inclusief waterdichte/hermetische deksels, divider om voedselwaren op een nette manier van elkaar te scheiden en zwarte elastische band om de lagen vast te maken.

Geschikt voor de afwasmachine en magnetron. De doos heeft een silicone dop in de deksel om stoom vrij te laten komen in de magnetron.

Afmetingen: 18.5 cm (lengte) x 9.4 cm (breedte) x 10 cm (hoogte).

Inhoud: 1 liter

 

Daarom dit cadeau

Zeer geschikt voor moderne mensen die altijd onderweg zijn. Hij is bijvoorbeeld geschikt voor vrienden die vaak op hun werk lunchen, of die 's avond in het park willen snacken.

Goed om te weten

Je kan de box een eigen karakter geven: deksel, doos en elastiek zijn in verschillende kleuren te bestellen. Personalisatie is mogelijk op de website van Monbento zelf.