1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Handgemaakte chocoladecadeaus

Kunstzinnige handgemaakte bonbons.

Een origineel brievenbuscadeau voor ieder moment! Deze bonbons zijn niet alleen ontzettend lekker, maar ook een ware lust voor je oog. Alle bonbons worden handgemaakt door chocoladespecialisten met eerlijke Belgische chocolade. en met de beste en lekkerste ingrediënten, zoals hazelnoten of fruit.

Je kunt ook je eigen doosje bonbons samenstellen. Kies uit een doosje van 5, 10, 15, 24 óf 35 bonbons en vul hem met de favoriete smaken van jou of de ontvanger. Persoonlijk, origineel en altijd lekker! Maak je chocolade cadeau af met een vrolijke cadeauverpakking en een leuke kaart met persoonlijke boodschap. 

Een doos luxe bonbons is altijd een leuke verrassing, zeker als deze zijn ingepakt in een liefdevol doosje met Valentijnsdag of een stoere doos met Vaderdag. Tijdens en rondom speciale dagen en feestdagen worden deze bonbons geleverd in een speciale themaverpakking als je dat wilt.

Verjaardag

Verjaardag chocolade om iemand te feliciteren. 

feestbonbons-blauw-sfeer-1.jpeg

chocolate-cadeau-verjaardag.jpeg

Moederdag

Het leukste én lekkerste cadeau voor Moederdag: een heerlijk doosje handgemaakte bonbons cadeau of een prachtig chocolade hart. 

moederdag-chocolade-cadeau.jpeg

Kraamcadeau

Vier de geboorte van een baby met deze mooie doos bonbons als kraamcadeau! Deze handgemaakte bonbons zijn gevuld met de smaak van beschuit met blauwe muisjes en beschuit met roze muisjes. 

kraamcadeau-geboorte-bonbons.jpeg

Geslaagd!

Verras de geslaagde met een origineel examen cadeau van chocolade!

geslaagd-cadeau--bonbons-pakket.jpeg

 

Relatiegeschenk

Doosjes bonbons bestellen in grotere aantallen? Deze chocolade bonbons worden op bestelling met de hand gemaakt en kunnen voorzien worden van een bedrijfslogo. 

relatiegeschenken-zakelijk-cadeau.jpeg

cadeau-zelfsamenstellen-bonbons.jpeg
bonbons-cadeau-zelf-samenstellen.jpeg