1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Nijntje stoelendans

Leerzaam dansspel

Op tijd stil staan, als je een kind bent met een enorme bewegingsdrang.. dat is nog eens een uitdaging! Het spel kan worden aangepast op de leeftijd van het kind: voor de allerjongsten gebruik je alleen de muziekdoos, zodra de muziek stopt moet iedereen stil staan. Voor de wat grotere kinderen zijn er danskaarten die aangeven hoe je moet dansen (bijvoorbeeld als een aap) en je kunt punten winnen door zo snel mogelijk op een bepaalde plek te staan als de muziek stopt. Er zijn drie spelniveaus.

Het spel bestaat uit een muziekdoos met een grote startknop en verschillende spelkaarten. Leerzaam door het leren herkennen van de voorwerpen en snel reageren. Speeltijd: 15 minuten

Tip: het spel kan ook gebruikt worden voor een 'echte' stoelendans. Geef dit cadeau i.c.m. met AAA batterijen

 

Genomineerd voor Speelgoed van het jaar 2015:

De mening van de jury: Een compact spel dat je kind alleen kan spelen of samen met een volwassene. nijntje is goed te verstaan en de regels kun je aanpassen aan de leeftijd van het kind. Een spel met een sociale (samen spelen) en een motorische kant (dansen, bewegen). Een leuke prijs voor een leuk spel.

Daarom dit cadeau

Dit spel daagt kinderen uit te bewegen, te lopen, goed te luisteren naar de speeldoos en op tijd stil te staan in de danscirkel

Goed om te weten

Dit spel heeft drie spelniveaus en is daardoor geschikt voor kinderen tussen 1-4 jaar. Een samenspeelspel zonder winnaars of verliezers!