1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Persoonlijk concert

Concert op maat.

Wil jij iemand op een unieke manier verrassen met een origineel cadeau? Om een bijzonder moment te vieren met je partner, je vader, je moeder of een goede vriend(in)? Dan is een persoonlijk concert een perfect cadeau! Je geeft iemand hiermee een mooie ervaring waar je samen nog lang op terug kunt kijken!  

Het concert kun je helemaal naar jouw wens samenstellen; het aantal liedjes dat je wilt horen, maar ook wélke. Amber van Leeuwen is de oprichter en uitvoerend zangeres van Concert op Maat en via haar website www.concertopmaat.com kun je haar bereiken!  

Gemiddeld kiezen mensen voor 4 liedjes waarbij de zangeres Amber ongeveer een halfuur aanwezig is. Je kunt hieruit kiezen:  

    • Liedjes uit het repertoire van Concert op Maat. Dit is een uiteenlopende lijst met verschillende talen en genres. 
    • Zit dat éne lied er niet tussen; dat lied waar jullie bijzondere herinneringen aan hebben bijvoorbeeld? Dan studeert Amber die speciaal voor jullie in.
    • Om het nóg persoonlijker te maken kan Amber een Lied op Maat schrijven! Aan de hand van een aantal vragen aan jou schrijft ze een persoonlijke tekst op een passende, bestaande melodie.  

Het is soms best een uitdaging om te kiezen welke liedjes je precies cadeau wilt geven. Maar geen paniek, Amber denkt graag met je mee of geeft je haar advies.   

Hoe werkt het?

Om het concert voor te bereiden neemt Amber (telefonisch) contact met je op. Ze wilt graag weten aan wie je het cadeau geeft, voor welke gelegenheid en wat de boodschap is die je hiermee wilt overbrengen. En natuurlijk de locatie waar je het concert wilt geven. Dit kan ik een huiskamer, tuin of zelfs online via Teams of Zoom. 

Voor de muzikale begeleiding maakt Amber gebruik van professionele orkestbanden die ze afspeelt met een speaker die ze zelf meeneemt. Hier is geen stroom voor nodig dus eigenlijk hoef je zelf niks voor te bereiden. Zodra Amber binnenkomt, kan het genieten beginnen!  

Prijzen

Een concert op locatie is al mogelijk vanaf €135,-. Wil je iemand digitaal verrassen? Dat kan vanaf €75,-. De prijzen zijn afhankelijk van welke keuze je precies maakt. Wil je bijvoorbeeld 4 liedjes, dan kost dit 255. Voor deze prijs studeert Amber één lied hiervan speciaal voor jullie in, mocht je dat willen. Wil je iemand verrassen met een Lied op Maat? Dat kan vanaf 225,- (kosten zijn inclusief 9% btw).  !  

Locatie

Tot een straal van ongeveer 45 min rijden vanaf Nijmegen geeft Amber de concerten op locatie. Daarna biedt ze haar concerten online aan. De reiskosten zijn 0,24 euro voor de kilometers tot een halfuur reistijd, daarna is het 0,35 euro per km.   

 

Geef dit cadeau als een echte verrassing!  
Het is extra leuk als je het concert een verrassing houdt voor je degene die je gaat verrassen. Wij kunnen je vertellen dat het gouden momenten zijn wanneer Amber voor de deur staat en de ontvanger nog géén idee heeft wat ze komt doen, totdat ze gaat zingen!  

SI 06344.jpg
 

Daarom dit cadeau

Een persoonlijk concert is een uniek cadeau voor een bijzondere verjaardag, een huwelijksjubileum of 'gewoon' om iemand te laten weten wat diegene voor je betekent. Je geeft iemand hiermee een mooie ervaring waar je samen nog lang op terug kunt kijken!

Goed om te weten

Tot 45 min rijden rondom Nijmegen kunnen de concerten fysiek, daarna digitaal mogelijk. De prijzen zijn afhankelijk van jouw gemaakte keuzes. Wil je een digitaal concert? Dan gelden er lagere tarieven.