1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Potvis serveerschaal/dienblad

Praktische schaal met prachtig gedetailleerde afbeelding potvis.

De potvis, dit imposante dier is gespecialiseerd in het nemen van een diepe duik tot wel 2000 meter. Heb je hem weleens in het echt mogen bekijken dan weet je hoe indrukwekkend dit kolossale dier zich door het water beweegt. De Noordzee is helaas geen officieel leefgebied van deze walvisachtige, maar dat neemt niet weg dat we ze op andere manieren kunnen bewonderen.

Zo dus ook op deze prachtige serveerschaal die tevens ook te gebruiken is als dienblad. De klassieke gravure-stijl die voor de tekening is gebruikt geeft de potvis tot in detail weer. Geef hem dus niet alleen cadeau als onderdeel van het servies, maar ook als decoratie. 

Door het lichte materiaal, Melanine, is deze schaal ook geschikt om te gebruiken op de camping, tijdens de picknick of op het strand.

De schaal is licht van gewicht, onbreekbaar en kan in de vaatwasser.

 

 

Daarom dit cadeau

Voor iedereen die graag buiten eet: op de camping, op het strand, op een zeilboot of tijdens de picknick, deze nautische schaal maakt het helemaal af. Maar geef hem ook cadeau ter decoratie aan iemand die houdt van een interieur geheel in stijl van de zee of als handig en stijlvol opbergplekje voor bijvoorbeeld sleutels.

Goed om te weten

Niet geschikt voor de magnetron. Ondanks het praktische materiaal, Melanine, heeft deze schaal een luxe uitstraling.