1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Prentenboek Nederland door Charlotte Dematons

Hét prentenboek over Nederland, geïllustreerd door Charlotte Dematons. Voor urenlang kijkplezier voor jong en oud.

Nadat illustrator Charlotte Dematons het intens populaire prentenboek over Sinterklaas uitgaf, vervolgde ze met een boek over Nederland. Het boek bevat grote illustraties van kenmerkende landschappen en steden in Nederland. Op iedere prent gebeurt zoveel, dat volwassen en kinderen hier urenlang met veel plezier naar kunnen kijken en verhalen over kunnen vertellen. Juist omdat er geen woorden worden gebruikt, kun je je kennis en fantasie de vrije loop laten gaan.

Naast het prentenboek is ook het boek 'Duizend dingen over Nederland' uitgegeven. In dit boek worden verhalen verteld over bijzonderheden die je in het prentenboek tegenkomt. Het gaat over vreemde eetgewoontes van ons Hollanders, tradities, architectuur, en nog veel, veel meer.

Het prentenboek en het begeleidende boek worden vaak als bundel verkocht. Als het boek over Sinterklaas een succes was, is het boek over Nederland zeker een aanrader als cadeau!

Charlotte Dematons Nederland

 

 

Daarom dit cadeau

Tekeningen van typisch Nederlandse landschappen, met zoveel details dat zowel volwassenen als kinderen hier plezier aan beleven. En vooral ook om aan kinderen op een leuke manier te kunnen vertellen over Nederland.

Goed om te weten

Bij het prentenboek is ook een boek verkrijgbaar, Duizend dingen over Nederland, die verhalen over details in het prentenboek vertelt.