1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Slapen in historisch erfgoed

Erfgoed Logies is overnachten op bijzondere en unieke locaties.

Erfgoed Logies is een website waar logeerlocaties op historisch erfgoed worden aangeboden. Elke locatie heeft haar eigen charmes en hoort niet bij een keten. Het zijn met veel liefde door particulieren verbouwde en gerunde huizen, molens, boerderijen, landgoederen in steden, aan de kust, in de bossen en op het platteland.

Alle locaties bieden Bed & Breakfast en het aanbod van kamers, suites en andere leuke en originele opzetjes is overzichtelijk en goed door een strikte selectie. Naast de B&B zijn bij de meeste locaties ook andere logeervarianten en -duur mogelijk zoals appartementen, vakantiehuizen en groepsaccommodaties. Verder bieden veel locaties, afhankelijk van de ligging, allerlei extra faciliteiten.

De locaties zijn allemaal door Erfgoed Logies op strenge kwaliteitspunten geselecteerd. Dit geldt voor zowel de locaties in Nederland als de het groeiende aanbod bijzondere plekken in Europa. Door middel van het invullen van een profiel wordt de mogelijkheden ontsloten en alle gegevens van de locaties en de eigen websites zijn beschikbaar.

Door de ligging van de meeste locaties is het combineren met wandelen, buitensporten, een stedentrip, museumbezoek of even helemaal niets een mooie aanvulling.

 

Daarom dit cadeau

Voor een bijzondere gelegenheid met een geliefde, het gezin of misschien een grotere groep, voor een 'zoveel jarig' huwelijk, een jubileum, een pensioen of afscheid. Om iets te vieren, bij te komen van en wellicht ergens bij stil te staan.

Goed om te weten

Naast het zelf kiezen voor een locatie in Nederland en het buitenland en/of arrangement is het ook mogelijk een cadeaubon te bestellen.