1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Slimme hockeybal met app

Is jouw kind gék op hockey? Met Smart Ball Hockey kan je kind/neefje/nichtje hockey ster in zijn eigen woonkamer worden. Of daarbuiten!

Hockeyen: niet op zaterdagochtend op het veld, maar met een slimme hockeybal en de bijbehorende app. Met Smart Ball kan het. Met deze slimme hockeybal van Smart Balls is het hockeyveld namelijk ineens overal: van je tuin tot je woonkamer. Ja heus! Niet voor niets wordt dit de nieuwste innovatie op de hockeymarkt genoemd!

Smart Ball Hockey avatar

Hoe werkt de Smart Ball Hockey?

De speciale Smart Ball linkt met de app op je telefoon en trackt vervolgens elke beweging, zodat je je skills kunt verbeteren. Je maakt een profiel met avatar aan, kiest uitdagingen en probeert zo plekjes op de ranglijst te veroveren. Skill verbeterd? Dan verdien je een muntje waarmee je je avatar kunt ‘pimpen’. Extra leuk: je kunt ook teams en leaderbords aanmaken met bekenden, zoals je eigen hockeyteam- of club!  

Benieuwd naar de slimme hockeybal in actie? Bekijk deze video van Team Streethockey.

Tip: Smart Ball voetbal

Psst! Niet op zoek naar een innovatief en sportief cadeau voor een hockeyster in wording, maar eerder voor een voetballer/voetbalster? Er is ook een slimme voetbal van Smart Balls: Ballie.

 

Daarom dit cadeau

Krijgt jouw kind geen genoeg van hockey? Dan is dit het ideale cadeau, waarmee hij/zij thuis nog even verder kan oefenen. Op een interactieve en speelse manier! Alles wat hij/zij nodig heeft, is de Smart Ball en de app.

Goed om te weten

De bijbehorende (gratis) Smart Ball app is zowel beschikbaar voor iOS/Apple als voor Android. Good to know: de Smart Ball kan niet geretourneerd worden door de unieke QR-code die op de verpakking staat. Met deze QR-code link je jouw unieke bal met de app.