1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

WineTellersBox

Een wijnreis vanuit je woonkamer

Doe je een wijnbox van de WineTellers cadeau dan geef je meer dan alleen wijn. Je geeft een complete beleving.

Twee vrienden uit Amsterdam kwamen samen op het idee van de WineTellers: wijnboxen met een verhaal achter elke wijn. De WineTellers gaan op bezoek bij de boeren en leggen deze wijn-reis-avonturen vast in een mooi vormgegeven boekje met prachtige verhalen en beelden. Op deze manier waant de ontvanger zich op reis naar het land van afkomst van de wijn en dat doet de wijn beter smaken!

De wijnbox wordt geleverd met een boekje waarin elke wijn wordt vergezeld door een recept voor een bijpassend gerecht. Voor de echte wijnliefhebber elke keer weer een complete ervaring. Dit cadeau is ook leuk in combinatie met een etentje bereid naar het recept van de WineTellers.

Je kunt kiezen voor een eenmalige WineTellers cadeaubox vanaf 70,- of een abonnement vanaf 65,- (hierbij ontvang je elk seizoen een nieuwe box)

  

Daarom dit cadeau

Voor de wijnliefhebber die de hele beleving van wijn wil meemaken. Maar ook voor de hobbykok, liefhebber van verhalen, bewuste consument en andere levensgenieters.

Goed om te weten

Bij elke box ontvangt je niet alleen zes mooie wijnen, maar ook prachtige achtergrond verhalen, uitgebreide wijnkenmerken en bijpassende recepten.