1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Duitse wijn van Markvandewijn

Bijzondere Duitse wijnen geïmporteerd
en in Amsterdam op de fiets bezorgd door Markvandewijn.

Markvandewijn heeft een bijzonder assortiment van minder bekende, maar veelbelovende Duitse wijnmakers voor een hele goede prijs-kwaliteitsverhouding. De gebieden Rheinhessen, Pfalz en Franken met typische Duitse druivensoorten als Riesling, Müller Thurgau, Silvaner en Spätburgunder zijn goed vertegenwoordigd. Markvandewijn’s bestsellers behoren ook tot de favorieten van de Grote Hamersma 2013. Prijzen variëren tussen 7 en 16 euro per fles. Iedere maand is er een aanbieding met flinke kortingen per doos. Mark heeft geen winkel maar komt de dozen persoonlijk en gratis op de fiets afleveren, voorzien van enthousiaste toelichting en advies. Het is ook mogelijk om de wijnen te laten verzenden tegen verzendkosten.

Specifieke wijntips: de Pinot Rosé Brut Cremant van Winterling uit de Pfalz, het huisaperitief van restaurant Blauw aan de Wal en de tour-bubbels van Caro Emerald.

Lees welke wijnen Watatenzij bestelden en wat we erbij aten. 

Daarom dit cadeau

Voor wijnliefhebbers die Duitse wijn waarderen of beter willen leren kennen. Exclusieve wijnen die niet bij andere wijnwinkels in Nederland te krijgen zijn.

Goed om te weten

Niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar, zwangeren en alcoholisten ;-) Gratis verzending alleen binnen Amsterdam.