1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Wollen waterbestendige renschoen

Eco hardloopschoenen die ook het Nederlandse weer aankunnen.

Comfortable, helemaal eco, modieus én ook nog eens waterbestendig. Met deze nieuwe hardloopschoenen van Allbirds (voor hen die dit merk al kennen: het is de vernieuwde versie van de eerder uitgebrachte wollen schoen). 

Met hun slogan ‘world’s most comfortable shoes’ hebben ze ook zeker een punt. Deze 'Mizzle' (wat misty drizzle betekent) is gemaakt van merino wol (zacht én geen jeuk), de zool bestaat uit ricinuszaad olie, die net zoals de rubbere draden verwerkt in de schoen minder koolstof uitstoot creëren. De zolen bestaan uit Braziliaans suikerriet, ’s werelds eerste CO2-negatieve groene EVA. Alle rubberen draden zijn dus ook natuurlijk (FSC geverifieerd), en tot slotte is de fluorine-vrije spray (die water tegenhoudt) óók nog eens met een ECO PASSPORT gecertificeerd (door OEKO-TEX®). 

Door middel van een nieuwe techniek, een Puddle Guard, blijven je voeten warm en droog en heb jij nu echt geen excuus meer om binnen te blijven als het buiten giet. Het perfecte geschenk voor een sporter!

Ook handig: Allbirds biedt ook giftcards aan, zo weet je zéker dat je niet de verkeerde kleur of maat geeft (mocht dit wel het geval zijn, dan is ruilen altijd een optie).

Daarom dit cadeau

Voor hen die graag sporten op een droge, milieuvriendelijke, en fashionable manier.

Goed om te weten

Zowel voor mannen als vrouwen, verschillende modellen en kleuren beschikbaar.