1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Spotter

Lycke Runeman

"Het is ontzettend leuk om vrienden en familie te verrassen met niet alle-daagse cadeautjes, die ze tóch graag willen hebben. Het geven is minstens zo leuk als het ontvangen. En helemaal af is het wanneer het ook nog mooi is ingepakt. Dat doe ik dan ook meestal zelf met linten, zelf ontworpen inpakpapier, of een neutraal papier met een mooie label en eigen stempel.

Ik hou van verschillende culturen, architectuur maar vooral van Scandinavisch design. Ieder jaar maak ik met mijn moeder en zusje een reis naar de culturele hoofdstad van dat jaar. En wij struinen dan heel wat winkels en musea af. Vooral de winkeltjes in de musea zijn mijn favoriet.

De leukste cadeau-momenten voor mij zijn echt 5 december en kinderparijtjes. Zoveel leuks te geven, ik kan bijna geen keuze maken! Het liefste winkel ik online; simpelweg vanwege tijdsgebrek als moeder van 2 jongens. Maar als ik echt ga winkelen, dan zijn de Haarlemmerstraat en de 9 Straatjes in Amsterdam mijn walhalla.

Het Milledoni platform heeft ontzettende gave cadeaus en spotters en ik ben er stiekem wel trots op dat ik mag bijdragen!"

Milledoni mee

Ben je ook verslingerd aan het bedenken van de betere cadeaus? Ken je de beste shops? Belt iedereen jou om te vragen wat te zullen geven? Draag dan bij aan Milledoni!