1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Spotter

Linda

Linda

Al jaren kun je mij vinden tussen de slingers, ballonnen en confetti. En niet omdat ik nu zoveel te vieren heb, maar omdat ik cadeau- en feestartikelen ontwerp. Na mijn opleiding Reclame, Presentatie en Communicatie ben ik voor hele leuke bedrijven gaan werken als ‘Gift Designer’, altijd bezig met leuke dingen bedenken dus. Van lieve Moederdag cadeautjes en de grappigste hebbedingetjes tot de mooiste versiering. Het maakt niet uit of het voor een verjaardag, kinderfeestje of feestdagen als Halloween en Kerst is, voor elke feestje maak ik te gekke dingen!
En omdat er nog zoveel leuke cadeautjes te bedenken en te maken zijn ben ik naast mijn baan een eigen webshop gestart met kraamcadeautjes; Printjes en Prinsesjes. Een schattig en ondeugend concept met eigen ontwerpen in zwart en wit, de eerste twee kleuren die een baby kan waarnemen. Dus ook voor de leukste cadeautjes voor elk pasgeboren Dotje, Droppie, Draakje of Dondersteen ben je bij mij aan het juiste adres!
Voor Milledoni zal ik dan ook voornamelijk de allerleukste kraamcadeaus proberen te spotten. Maar mocht ik te gekke cadeaus spotten die niet alleen voor baby’s leuk zijn, zal ik deze ook zeker met jullie delen.

Milledoni mee

Ben je ook verslingerd aan het bedenken van de betere cadeaus? Ken je de beste shops? Belt iedereen jou om te vragen wat te zullen geven? Draag dan bij aan Milledoni!