1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Spotter

Mara Stevelmans_Spotter

Hoe ik geef? Mijn streven is altijd een cadeau zoeken dat bij de persoon past. De interesse, hobby, leefstijl van de ontvanger moet dit cadeau uitstralen.

Wat ik graag geef is bijvoorbeeld een quooker, voor thee en het versnellen van het kookproces. Of nu helemaal hot: de robotstofzuiger! Ideaal, iedere dag maakt deze stofzuiger diverse kamers schoon.

Het ergste dat je kunt geven is een glazen windlicht; zó onpersoonlijk.

Het mooiste cadeau vind ik moeilijk te omschrijven, maar mijn kinderen zijn zonder twijfel het mooiste dat me is overkomen. In die zin is dat een prachtcadeau.

Wat mij kan raken is bijvoorbeeld een mooie bos (zelf geplukte) bloemen of een cadeau waar een handgeschreven kaartje bij zit. Als de gever moeite heeft gedaan om écht naar je te kijken, daar word ik vrolijk van. 

Ik reis enorm veel, ik bezoek fashion-, beauty- & schoenenbeurzen. Verder kom ik vaak gadgets tegen voor in de kinder- & woonkamer. Ik ben een conceptmatige gever, zou je kunnen zeggen.

Ik geef graag, bij het bezoeken van winkels of beurzen zie ik gelijk producten voor mijn klanten of vrienden. Vaak kom ik met een koffer vol terug. Deze cadeaus bewaar ik voor het juiste geefmoment!

 

Cadeaus gespot

Milledoni mee

Ben je ook verslingerd aan het bedenken van de betere cadeaus? Ken je de beste shops? Belt iedereen jou om te vragen wat te zullen geven? Draag dan bij aan Milledoni!