1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Spotter

Sara-Albisser.jpg

Sara Albisser

Nog net iets leuker dan zelf cadeautjes krijgen vindt Sara het geven van cadeautjes. Maar dan wel dat ene speciale, originele, gekke, grappige, mooie cadeau. Het hoeft geen groot of duur cadeau te zijn, iets persoonlijks of iets recht uit het hart geeft zij het liefst cadeau. Een saai verlanglijstje of echt even geen idee hebben wat zij aan iemand moet geven kan haar dan ook bloed chagrijnig maken. Waar een ander dan adviseert om voor een cadeaubon te gaan "altijd goed", neemt Sara geen genoegen met dat advies en blijven haar hersenen kraken. Pas als het juiste cadeau gevonden is, is zij tevreden. Regelmatig geeft zij dan ook cadeautjes weg die ze eigenlijk stiekem zelf ook wel zou willen hebben.

In haar telefoon en op Pinterest houdt Sara lijstjes bij met cadeau ideeën en de juiste winkels. Het aller leukst vindt Sara het om het betreffende cadeau op een speciale manier te geven/verpakken. Zo knutselt zij graag een originele cadeaubon of maakt ze een cadeaumand in het juiste thema. En niet alleen van het cadeau zelf kan Sara erg gelukkig worden, maar ook van leuke en originele verpakkingen/versieringen. Sara haar vrienden en collegas weten haar dan ook altijd te vinden wanneer zij inspiratie nodig hebben voor het juiste cadeau.

Milledoni mee

Ben je ook verslingerd aan het bedenken van de betere cadeaus? Ken je de beste shops? Belt iedereen jou om te vragen wat te zullen geven? Draag dan bij aan Milledoni!