1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Spotter

Martine Binnema

Martine houdt al sinds jaar en dag in een app op haar mobiel pro-actief cadeauideeën voor haar beste vrienden, kinderen en familie bij. Elke keer als ze op een spot-on cadeau voor iemand stuit, dan noteert ze dat. En als ze bij iemand op bezoek is vallen haar vaak dingen op die nog missen of niet zouden misstaan...
Maar ook iemands uitgesproken voorkeuren, maten en wat ze al een keer gegeven heeft, houdt ze bij. Zo komt ze altijd goed voor de dag wanneer een geschikt cadeaumoment daar is.

Ze houdt zelf van dingen die simpel en handig zijn. Liefst gegoten in minimalistisch design. En als het even kan met een beetje humor. Daarnaast heeft ze een voorkeur voor alles wat duurzaam en fair is (zie ook haar Facebook-groep fairlyfaircommunity). Ook vindt ze het leuk om haar creativiteit in te zetten en zelf iets (af) te maken. Martine is gek op mooie typografie, een cadeau met een verhaal, quotes en letters in z’n algemeenheid (vandaar ook haar andere online community www.fb.me/rakewoorden).

Met haar eigen bedrijf iki connects helpt Martine met een team van likeminded freelancers innovatieve startups met hun communicatie, content en community building (waaronder ook Milledoni). Ze richt zich hierbij op startups in de deeleconomie en social enterprises, vanwege haar grote voorliefde hiervoor.

Milledoni mee

Ben je ook verslingerd aan het bedenken van de betere cadeaus? Ken je de beste shops? Belt iedereen jou om te vragen wat te zullen geven? Draag dan bij aan Milledoni!