1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Spotter

Pauline Hoogweg

Pauline

Na haar studies grafisch ontwerpen en visuele communicatie in Den Haag en Breda, werkte Pauline Hoogweg bij verschillende ontwerpbureaus, gaf les op kunstacademies en werkte 10 jaar als zelfstandig ontwerper. Vervolgens deed zij een studie Marketing in Berkeley en werkte daarna korte tijd als communicatieadviseur.

Eind 2010 verhuisde Pauline Hoogweg samen met haar partner en hun zoon van bijna 1 van Rotterdam naar Zurich. Dit betekende een verandering van land, huis, thuis, taal, maar ook van werk. De keuze moest gemaakt worden. Een nieuwe baan zoeken of toch een boek schrijven? Ze ging de uitdaging aan en koos voor het laatste. Haar droom was het schrijven van een boek - en het werd een boek over het waarmaken van dromen: Moed je doen!

Met het schrijven van Moed je doen! heeft zij haar weg gevonden. Ontmoeten, ontdekken en creëren is wat zij het liefste doet. Wanneer een ander daardoor geïnspireerd wordt en in beweging komt, is het feest compleet en het doel bereikt.

Pauline spot cadeaus die je prikkelen en in beweging zetten om je dromen te realiseren. 

Milledoni mee

Ben je ook verslingerd aan het bedenken van de betere cadeaus? Ken je de beste shops? Belt iedereen jou om te vragen wat te zullen geven? Draag dan bij aan Milledoni!