1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Spotter

Vita Stokvis

Vita is bezig met haar master Business Studies aan de UvA en woont in hartje Amsterdam. Naast haar studie is Vita (nog tot en met het einde van dit jaar) werkzaam als kok bij restaurant Boca's én is ze freelance fotograaf. Haar creatieve kant spreekt ze dan ook erg graag aan in haar vrije tijd. Het zoeken en geven van originele cadeaus is daar onderdeel van. 

Wanneer Vita in een winkel of op een marktje is en iets leuks ziet, denkt ze altijd eerst "oh dit is echt leuk voor die en die..." in plaats van dat ze het voor zichzel zou meenemen. Cadeaus moeten volgens Vita naast origineel ook bruikbaar zijn en echt goed passen bij de ontvanger. Soms maakt ze de cadeaus zelf. Vrienden weten haar inmiddels dan ook te vinden wanneer ze op zoek zijn naar iets voor zichzelf of voor een ander: 

"Omdat vrienden blijkbaar van mening zijn dat ik leuke spullen kan vinden, komt het wel eens voor dat ze mij vragen om een telefoonhoesje, portemonnee of zelfs kleding voor hun te kopen. Ik vind dat alleen maar onwijs leuk om te doen".

Niet alleen vrienden van Vita kunnen vanaf nu profiteren van de cadeau-spot-skills van Vita, maar ook de bezoekers van Milledoni. Ideaal!

Cadeaus gespot door Vita

Milledoni mee

Ben je ook verslingerd aan het bedenken van de betere cadeaus? Ken je de beste shops? Belt iedereen jou om te vragen wat te zullen geven? Draag dan bij aan Milledoni!