1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Spotter

Yvonne-de-Meij-van-Streefkerk.png

Yvonne de Meij van Streefkerk

Mijn naam is Yvonne en ik woon met man en kids (twee jongens van 7) in Amsterdam.
Kado's zoeken is voor mij geen straf. Ik vind het heerlijk om te struinen langs obscure winkeltjes en te dwalen in vergeten straten met verborgen kado-shops.
Alleen...die tijd heb ik bijna nooit. Wanneer ik een kado nodig heb dan is dat meestal: nu meteen. En op dat moment (tussen m'n werk en het ophalen van de kinderen door) door ontbreekt de tijd om iets uit te zoeken voor die speciale vriend, vriendin, of familielid.
Het is juist tussendoor, als ik geen verjaardag, feestje of afscheidsetentje in het vooruitzicht heb, dat ik de leukste kado's tegen kom. En ik vind het heerlijk om die te delen om Milledoni.
Ik houd van kado's die praktisch zijn, waarmee je je huis of je leven organiseert, juweeltjes van boeken, of vergeten dingen waarmee je je creativiteit kan uiten.
OK ik geeft het toe: ik neem mezelf als ijkpunt wanneer ik kado's uitzoek.  Maar hopelijk heb jij wat aan m'n tips en kun je iemand om wie je geeft er mee verrassen.

Milledoni mee

Ben je ook verslingerd aan het bedenken van de betere cadeaus? Ken je de beste shops? Belt iedereen jou om te vragen wat te zullen geven? Draag dan bij aan Milledoni!