1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Grijpgraag op de Libelle Zomerweek

Libelle Zomerweek - Milledoni

En daar stond ik dan op een zonnige vrijdagochtend in mei tussen honderden, zo niet duizenden, vrouwen die allemaal vol frisse moed hun grijpgrage handen in de aanslag hadden... Klaar om alle nieuwste huis- tuin- en keuken-producten en aanbiedingen te besnuffelen, te proberen en vooral te kopen. En met een klein beetje geluk zat er soms ook nog wat gratis af te halen tussen. Niet voor niets was de trolley die dag immers van stal gehaald!

De Libelle Zomerweek... neem je eigen klapstoel mee van thuis, zetel je een hele dag ergens op het terrein en je kijkt je ogen continue uit. Fasinerend wat je allemaal voorbij ziet komen. Zowel qua mensen als qua producten. Ik had mijn klapstoel echter thuis gelaten die dag en liet me, schouder aan schouder, meevoeren langs de honderden kraampjes die present waren begeleidt door de Italiaanse (zoete) muziek die uit de luidsprekers klonk (het thema was Dolce & Libelle dit jaar, vandaar).

De meest uiteenlopende producten en kraampjes passeerde ik tijdens mijn tocht: sap-centrifuges waarme je zogenaamde slow juice kan maken, handgemaakte sieraden, ambachtelijke Belgische spekken, uit zichzelf oprollende tuinslangen, houten pop-up kaarten, tassen, make-up (bakken vol), nieuwe hippe drankjes, rokjes, topjes, en ga zo maar door. Veel grappige, leuke producten gespot, maar ook veel items waarbij ik zo mijn vraagtekens had... Zeker bekeken vanuit cadeau-perspectief. Uitblinker qua cadeau was voor mij de Fietsklik. Leuk product, goed verhaal, zag er ook nog eens hip uit en gewoon super-praktisch.

Ben jij net als wij ook naar de Libelle Zomerweek geweest en heb je iets gespot dat we over het hoofd heb gezien en toch zeker wel een top-cadeau is? Laat het vooral weten via onze Facebook-pagina of gewoon via onze website, onderaan dit artikel.

Rest de vraag voor mij nog of ik volgend jaar weer aanwezig ben op de Libelle Zomerweek... Ik denk het wel, 1 dagje misschien (mits de zon schijnt) en dan neem ik die klapstoel waar ik het over had mee.

Libelle Zomerweek - Milledoni

Libelle Zomerweek - Milledoni
Libelle Zomerweek - Milledoni
Libelle Zomerweek - Milledoni
Libelle Zomerweek - Milledoni
Libelle Zomerweek - Milledoni

Libelle Zomerweek - Milledoni

Libelle Zomerweek - Milledoni

comments powered by Disqus