1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Zachte dromen schaapje

De zachte gloed van het roze nachtlampje en het geruststellende geluid van het kloppen van het hart zorgen ervoor dat je kindje heerlijk kan slapen.

Ewan the dreamsheep heeft een nachtlampje en 4 verschillende geluiden. Wat dit schaapje zo bijzonder maakt is dat hij het geluid van een echte baarmoeder en hartslag nabootst. De zachte gloed van het roze nachtlampje en het geruststellende geluid van het kloppen van het hart zorgen ervoor dat je kindje heerlijk kan slapen. Geen slapeloze nachten dus meer. 

Door in 1 van de voeten van Ewan het droomschaap te knijpen kun je de geluiden eenvoudig aan doen. Hij gaat na 20 minuten automatisch uit en heeft een volumeregeling. Het geluidskastje kan worden verwijderd zodat hij als knuffel kan worden gebruikt en kan worden gewassen. In de staart zit ook nog een klittenband zodat je hem heel makkelijk overal kan ophangen.

Als je dit schaapje vanaf de geboorte bij het wiegje van je baby hangt zal Ewan je baby gelijk dat vertrouwde gevoel geven wat hij/zij in de baarmoeder ook heeft gehad.

 

 

Daarom dit cadeau

Als ouder heb je eindelijk geen slapeloze nachten meer.

Goed om te weten

De batterijen zijn inbegrepen, zodat je het schaapje direct kunt gebruiken. Bij Hippe Muziekdoosjes kun je je cadeau gratis laten inpakken met en persoonlijke boodschap.