1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

De eerste keer... Moederdag

Moederdag

Dit jaar beleef ik voor het derde jaar Moederdag als mama zelf. Ik weet nog goed die eerste keer, nu bijna drie jaar geleden. Mijn oudste was toen vijf maanden oud en ik moest nog best wennen aan de 'titel' mama. Het maakte die Moederdag ook extra speciaal, alsof vanaf die dag ik me echt mama voelde. Een soort bonding gevoel met alle moeders in de wereld. Bijzonder was ook dat mijn dochter op het kinderdagverblijf iets in elkaar had geknutseld voor me. Al dan niet helemaal zelf (ze was pas 5 maanden oud, ik weet het), wat was ik trots op wat ik kreeg!

Het onderstreept maar weer eens dat cadeaus an sich niet het belangrijkste zijn. Het is de effort die iemand voor je maakt, de wil om je te verrassen met iets creatiefs, dat maakt het speciaal. Mooie woorden op een prachtig geillustreerde kaart, een zelfgeplukte bos bloemen, een papier-maché knutselwerk... zo simpel (én budget-proof) maar met zeker zo veel effect.

Ik kijk nu alweer uit naar de kunstige werkjes die mijn twee dochters dit jaar voor me in petto hebben. Prachtig vind ik het sowieso.

 

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie

Deze post gaat over