1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Linda de Mol introduceert de LINDA.Foundation

LINDA.Foundation - kunst van het geven - Milledoni

Vorige week lanceerde Linda de Mol de LINDA.Foundation. De LINDA.Foundation is een initiatief van Linda en het tijdschrift LINDA. Samen met zoveel mogelijk donateurs willen we ze meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben. Dat doen ze in de vorm van een pakket bonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A.

Geven is nog leuker dan krijgen
Het uitgangspunt van de nieuwe foundation van Linda is: “Geven is nog leuker dan krijgen”. Jullie snappen dat wij van Milledoni natuurlijk erg blij worden van dergelijke initiatieven waarin het geven centraal staat! Wil je meer lezen over het geef-principe van de LINDA.Foundation? Ga dan naar de speciaal in het leven geroepen website van de foundation. Naast dat je daar direct een donatie kan doen, kan je er ook een filmpje bekijken waarin Linda vertelt over het hoe en waarom van de foundation. Inspirerend!

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie

Deze post gaat over