1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Milledoni op Flavourites live!

Afgelopen weekend was het zover: meer dan 160 webshops verzamelden zich in Amsterdam-Noord tijdens het Flavourites live! Event. Webshops op het gebied van fashion, kids, interieur en lifestyle lieten de (vele) bezoekers kennismaken met hun producten. Milledoni was ook aanwezig en gaf 3 dagen lang workshops op het gebied van inpakken.

Inpak-skills
En wat was het een succes! Wauw! Onze 'Wrap Your Gift'-workshop werd massaal bezocht door allemaal razend-enthousiaste vrouwen die maar wat graag goede inpak-skills wilden leren. De meest creatieve wrappings werden gecreëerd onder de bezielende leiding van Federica. Soms ontstonden er zelfs heuse kunstwerkjes!

Foto-verslag
Kon je er zelf niet bij zijn dit weekend? Bekijk dan snel het foto-verslag dat we tijdens het event maakten. En ben je zelf hartstikke enthousiast geworden na het zien van de foto's? Dan zien we je wat graag bij een volgende 'Wrap Your Gift'-workshop, wellicht wel bij jou in de buurt! 

Flavourites live workshop Wrap Your Gift Milledoni

Milledoni Flavourites Live - workshop wrap your gift
Flavourites live workshop wrap your gift milledoni
Milledoni Flavourites Live - workshop wrap your gift

 

 

 

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie