1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Tips voor Sinterklaas: weg met goedkoop plastic

Het Sinterklaasjournaal is begonnen, de Pietendiscussie traditioneel losgebarsten en vandaag komt de Sint aan in Nederland. Hoog tijd om schoenen te vullen en juten zakken aan te schaffen. 

Sniklaasverdriet3

Ook dit jaar, voorspellen we, vallen er Sint-slachtoffers. Gedupeerden van het Sinterklaasfestijn. En dan bedoelen we niet de gedesillusioneerde gelovers, de kinderen die het geheim van Sinterklaas hebben doorzien.
Nee, Sint-gedupeerden zijn pineuten die een 'cadon’t' hebben gekregen. Dat is een Milledoni-term voor een rotcadeau. Cadeaus die niet bij iemand passen, zonder zorg zijn uitgekozen of van zulke slechte kwaliteit zijn dat ze meteen kapot gaan.

Zoals een horloge waarvan het bandje meteen breekt, een bestuurbaar autootje dat na de onbenulligste crash sneuvelt of een pop met een geamputeerd been, omdat die niet tegen een kinderhand was opgewassen. En ga dan maar aan je huilende zoon, nichtje of buurmeisje uitleggen dat Sinterklaas een ‘beetje dom’ is geweest. Dat hij haast had bij het zoeken naar een pakje? Dat de Pieten het cadeau verkeerd hebben geleverd? 

Sniklaasverdriet2 Sniklaasverdriet

Of ga eens voor een niet-materieel cadeau, een kinderconcert of een dagje naar Artis. Kwaliteit en kinderpret gegarandeerd. Dat weet de Sint nu hopelijk ook. Genoeg goeie ideeën! Of moeten we komende zomer even een workshop komen geven in Madrid? 

 

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie

Deze post gaat over