1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Het Grote Sinterklaas Kookboek

Sinterklaas, Spanje, origineel genieten met Yolanda van der Jagt.

Foodtrendwatcher Anneke Ammerlaan en chefkok, kookboekschrijfster en food-Sintspirator Yolanda van der Jagt hebben een boek met vier hoofdstukken met 100+ recepten en verhalen gemaakt voor getrainde en ongetrainde kooksterren.

De kwikslag naar Sint's Spaanse gerechten als patatas bravas, tapas, paella, tortilla, za'atar of de echte kruidenboterletter is de leuke, originele insteek. De eetbare goodies - of zelfs cadeausuggesties - als het recept voor zelfgemaakte granola en appeltjes-van-oranje marmelade zijn inspirerend. En ja, natuurlijk ook de kruidnoten, speculaasmuffins, flapjes in de vorm van mijters en 'ingepakte' saucijzenbroodjes en pompoen met geitenkaas-zakjes.

In het boek staan ook allerlei originele ideeën voor kleine hapjes en traktaties. Leuk om samen (bijvoorbeeld met jarige kinderen) te maken en/of uit te delen. Is het geen Sinterklaas meer dan is het recept met een paar creatieve aanpassingen Sinterklaas-af.

Sinterklaas? Cadeau? Kookboek? In dit kookboek zit echt voor iedereen wat. Het naslagwerk staat vol echte recepten en ideeën voor HET heerlijk avondje en vele vermakelijke en smakelijke avondjes daarna en op verzoek wordt het Grote Sinterklaas Kookboek met een persoonlijke boodschap gesigneerd.

Daarom dit cadeau

Niemand hoeft te vrezen voor wat er in dit grote boek van Sint staat. Nostalgie, heel uitnodigend, feelgood en laagdrempelig bakken, koken en versieren. Voor de voorpret bijna jammer dat online doorbladeren niet kan. Het boek is aan het Sinterklaas 'cadeaumoment' gebonden en voor hele jaar geschikt op inhoud.

Goed om te weten

Recepten zijn niet gluten- en/of lactosevrij. Niet voor kleine kinderen, zeker wel leuk om samen met hen uit te koken. Prachtige ingebonden uitgave met 216 pagina's inclusief een recept wat te doen met de overgebleven chocoladeletter-restjes. Het boek wordt gesigneerd toegezonden en op verzoek vast ook over 's lands grenzen.