1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Verhalen over bijzondere vrouwen

Vrouwelijke ondernemers, vrouwen aan de politieke en zakelijke top of vrouwen die zich van onderaan de ladder helemaal naar boven weten te werken. Vrouwen met ontzettend veel ambitie op zakelijk gebied, maar er is ook die andere kant, thuis en het gezin. Wij tippen boeken over het in de lucht houden van alle ballen, de balans werk en privé, die inspiratie bieden voor groei. Al dan niet persoonlijk of zakelijk.

'Bedtijdverhalen van rebelse meisjes'

Jane Austen, Michelle Obama of Cleopatra: dit boek bevat 100 voorleesverhalen over inspirerende vrouwen die de wereld hebben veranderd. Een must voor alle moeders, maar zeker ook voor ambitieuze carrièremoeders. Het boek bevat ook prachtige illustraties van 60 vrouwelijke kunstenaars van over de hele wereld.

Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes

 

Andere inspirerende verhalen:

'Babe, you got this', van meisje met dromen naar vrouw met succes. Advies van 23 girlbosses, perfect voor de ambitieuze carrièrevrouw. Voor vrouwen en meiden die van plan zijn voor zichzelf te beginnen, of juist in hun job een stap willen zetten. Op zoek naar advies of inspiratie.

Babe you got this boek

 

'Michelle Obama', Een inspirerend verhaal van een wereldwijd icoon. Met oog voor detail en meeslepend geschreven volgt schrijver Peter Slevin Michelle Obama.Als je op zoek bent naar een krachtig verhaal, dat je in één ruk uit leest en waar je vol inspiratie door achter blijft.

Michelle-Obama-boek.jpg

En wat leest een carrièremoeder als de kinderen in bed liggen? In De Macht van Naomi Alderman hebben vrouwen opeens de macht in handen. Maar dat heeft verstrekkende gevolgen… Obama noemde dit spannende boek al een van de beste boeken van dat jaar.

De-macht-boek-cadeau

Veel geef en (voor)lees plezier!

 

Deze cadeautips zijn door BookSpot gespot.

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie

Deze post gaat over