1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

AmsterdamBox

De origineelste giftbox voor de feestdagen: de AmsterdamBox!

Wat krijg je precies met een Amsterdambox? Boeken, chocolade, wijn, superfoods, pittige salsa, koffie en biertjes. Maar stuk voor stuk speciaal, gemaakt of bedacht in het Amsterdam van nu. Heerlijk.
Liefde voor de stad Amserdam, mooie producten en bijzondere verhalen, allemaal verzameld in de Amsterdambox. In elke box zitten 3 boekjes met de verhalen van de ondernemers en hun buurtgenoten. Met de 'schatkaart' en de adressen uit het boekje ga je op pad om ze zelf te ontmoeten, en je eigen favorieten te verzamelen.
Hier stelt iedereen zich alvast aan je voor.
Ook leuk: Met de Amsterdambox Do It Yourself bestel je de Local Supporter Tas en ontvang je 3 boekjes met verhalen van de ondernemers en hun buurtgenoten. Eentje voor Oost, West en voor Amsterdam Centrum. 

Met de 'schatkaart' in de boekjes vind je de adressen van álle pareltjes van de Amsterdambox. Dus volg je eigen route door de stad, ontmoet enthousiaste ondernemers en verzamel je eigen local favourites. EN je krijgt er een Priopass bij. Hiermee sta je nooit meer in de rij te bij een Amsterdams museum!

AmsterdamBox_poster

Volg Amsterdambox ook op Twitter en Facebook

Daarom dit cadeau

Voor mensen die verliefd zijn op de stad Amsterdam, óf er juist meer kennis mee zouden moeten maken. Maar ook voor fijnproevers en liefhebbers van producten die met liefde en aandacht zijn gemaakt.

Goed om te weten

Je kunt selecteren uit vier verschillende boxen.