1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Baard- en snor producten

Snorren en baarden hebben ook aandacht nodig! Geef ze daarom producten van Jackz.

london-calling-beards-1_121605234974

Baarden. Laten we het daar eens even over hebben. Want in 2011 brak een ongekende trend los die het mannelijk baardhaar weelderig liet groeien en bloeien en in 2014 bereikte het zó'n hoogtepunt dat de baardenmarkt zelfs verzadigd verklaard werd. Ook werd menig baard versierd met bloemen en werden er heuse sculpturen in gebouwd. 

IncredibeardOcto

Van ons hoeft het niet zo extreem, maar de baard mag ook in 2015 wél gewoon lekker blijven groeien! Op één voorwaarde: snor en baard verzorgen is wel een must. En speciaal voor de heren die dat met aandacht willen doen is er Jackz

Van verzorgende baardolie, tot baard-borstels en snorrenwax; het is er allemaal. Met prachtige merken als Apothecary87, het oerhollandse Ons Mannen, en Captain Fawcett. Allemaal gemaakt met natuurlijke ingrediënten en met subtiele, mannelijke geuren. Dus vriendelijk voor de huid en toch stoer. 

Check ook Jackz's blog voor tips en trends.

JackzOnsMannen

 

Daarom dit cadeau

Wij vinden dat mannen met baarden en snorren niet voldoende keus hebben met het huidige aanbod aan verzorging voor het gezichtshaar. Dus alle heren die hun baardhaar willen eren, en dames die hun baardmannen willen verwennen kunnen terecht bij Jackz.