1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Beterschap koekjes van Droomkoekjes

Waarom een traditionele fruitmand opsturen? Als je de zieke ook kunt verrassen met de vrolijke fruitvormige 'beterschap' koekjes van Droomkoekjes?

'Deze vitamientjes zijn voor jou!' Dat is toch précies wat je iemand die je lief is en getroffen is door ziekte wil zeggen? Met deze beterschapskoekjes van Droomkoekjes geef je de zieke gegarandeerd een boost. Of een sugar rush. Maar hey, ook die helpt hem of haar misschien op de been! ;)

Beterschap koekjes

De koekjes van Droomkoekjes worden stuk voor stuk met de hand gemaakt door eigenaar en koekjesartiest Kim. Dat betekent dat elk koekje uniek is.

Deze 'Vitamientjes' special bestaat uit 12 koekjes in verschillende formaten (tussen 3 en 7 centimeter): van een peer tot een citroen en van kersjes tot mini meloentjes. Allemaal met evenveel aandacht gemaakt en even vrolijk gekleurd. En daarmee het perfecte cadeau voor iemand die gevloerd is met de griep of dat ene virus waar-we-het-liever-niet-over-hebben.

Vrolijk verpakt

Niet alleen zijn de koekjes zelf een cadeautje om te krijgen. Ze zijn ook nog een leuk verpakt! In een kraft stazak met een bijpassend etiket met gouden details. 

Lekker lang houdbaar

Het voordeel aan de beterschap koekjes van Droomkoekjes is dat de individueel verpakt en geseald worden, waardoor ze na verpakking ongeveer 3 maanden houdbaar zijn. Dus heeft de ontvanger niet gelijk zoete trek? Dan kan hij of zij ze met gemak bewaren en er later alsnog van genieten. Fruit vergaat snel, maar deze fruitkoekjes niet! 

 

Daarom dit cadeau

Dit is een lekker, handgemaakt én creatief alternatief op de traditionele fruitmand. Houdt de zieke van zoet? Dan gaat hij/zij zich door deze handgemaakte, zoete verrassing gegarandeerd ietsjes beter voelen.

Goed om te weten

Alle koekjes worden met de hand gemaakt door eigenaar en koekjesartiest Kim. Wacht daarom niet te lang met bestellen. Na verzending zijn de koekjes 3 maanden houdbaar.