1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Boeket bloemen

Boeket-bloemen-greetz

Een warm, kleurrijk boeket in ontvangst nemen is altijd leuk.

De symboliek van een bosje bloemen kent een geschiedenis die ver terug gaat. Al in het oude Egypte werden boeketten en grafbloemen veelvuldig gebruikt; veelal werden ze gebruikt bij het vereren van hun goden en feesten. Anders is dat voor het vak van bloembinder en het ontstaan van de bloemenwinkel. Die ontstond 'pas' eind 19e eeuw. Tegenwoordig is het welbekende bosje bloemen het meest gegeven cadeau in Nederland. Niet raar, want het is en blijft leuk om een mooi boeket te krijgen. Al helemaal als je het zonder reden ontvangt. Dus gewoon... omdat het kan.

Wel belangrijk is het natuurlijk dat je altijd goed kijkt wat voor soort boeket je cadeau geeft. Vooral als je het online besteld. Op Greetz.nl kan je kiezen uit verschillende soorten boeketten zoals 'liefste' (chique en romantisch), 'make a wish' (vol kleur en bijzondere bloemen), maar ook uit allerlei gemengde boeketten (van herfstspektakel- tot warmte-boeket...).

Nice to know: de bloemen worden (vérs van de veiligen) op water bezorgd in een mooie stevige en geleverd met snijbloemvoeding. We hebben zelf een boeket mogen ontvangen en waren blij verrast over de goede staat van de bloemen en ook over het feit dat ze twee weken mooi bleven.