1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Chocola met zelf ontworpen wikkel

Gepersonaliseerde chocoladereep van Tony's Chocolonely.

De chocoladerepen van Tony's Chocolonely zijn inmiddels iconisch. Iedereen kent de vrolijke wikkels en de grappige repen die je in brokken afbreekt en niet volgens de lijntjes. Tony's Chocolonely staat voor eerlijke chocola en hun doel is 100% slaafvrije chocolade te produceren. 

Nieuw is dat je de repen (melk, puur, hazelnoot, noga, karamel en zeezout) kunt personaliseren. Die kleurige wikkels worden nu jouw eigen ontwerp! Er zijn een paar basis ontwerpen voor trouwen, geboorte, gefeliciteerd en valentijn waarvan je de tekst en kleur kunt aanpassen naar wens. Maar als je helemaal los wil gaan kan je ook met een blanco wikkel beginnen en je eigen foto en tekst uploaden. Je kan er maximaal 500 van laten drukken, dus ook leuk als bedankje voor een grotere groep, promotie van je bedrijf of uitnodiging van een feest. 

Verder heeft Tony's Chocolonely grote repen, kleine repen, exclusives (met smaken als puur meringue kers en melk coffee crunch), tiny Tony's (kleine, vierkante chocolaatjes die per stuk zijn verpakt) en Sinterklaasrepen in het assortiment. 

sorry-cadeau-chocolade.png

Tony_gepersonaliseerd_mockup_geboorte.jpg
Tony_gepersonaliseerd_mockup_valentijn_serenade_open.jpg

Daarom dit cadeau

Geef de gepersonaliseerde reep als verjaardags-, of kraamcadeau, maar je kan het ook op grotere schaal uitdelen: als bedrijfspromotie, traktatie, uitnodiging voor een feest.

Goed om te weten

Er zijn een paar standaard ontwerpen voor een huwelijk, geboorte, een felicitatie en valentijn, maar je kan ook een volledig eigen ontwerp maken met foto.