1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Chocstar chocolade cadeau

Stel je eigen chocoladecadeau samen met bijzondere ingrediënten.

Zeg het met chocola. Stel jouw eigen chocolade reep samen met 5 favoriete ingrediënten, eenvoudig en snel via de online shop van Chocstar! Chocstar is 2 jaar geleden opgericht door Chief Executive Chocolate Maker Annefrid. Mensen blij maken is haar missie en samen met haar team probeert ze de wereld met Chocstar een beetje leuker én lekkerder te maken.  

Via de website geef jij de voorkeuren door, en Chocstar gaat aan de slag om hier ‘handmade’ een chocolade reep van te maken. De repen zijn te verkrijgen in 110 en 240 gram. Je kunt ook voor harten van 200 gram kiezen.

Geef simpelweg aan welke chocolade de basis vormt voor de reep: Puur, Wit, Melk of Puur 70.4% cacao. En selecteer tot 5 ingredienten die in de reep verwerkt dienen te worden. Denk hierbij aan noten, fruit, kruiden, snoep, koek, en nog meer extra’s. Simpelweg toe te voegen met 1 druk op een knop. Wat dacht je van bijvoorbeeld:

- Pure chocolade met gedroogde rode vruchten als: aardbei, framboos, cranberry en krenten?
- Melk chocolade met pecannoten, fudge, zeezout en hazelnoten krokant?
- Witte chocolade met marshmalllows, mini smarties en discodip?

Daarna geef je jouw unieke reep een naam en laat je deze bezorgen bij wie en waar jij wilt, voorzien van een mooie feestelijke wikkel en jouw gewenste boodschap.

Voor de echte chocoholics zijn er ook chololade-abonnementen

Hierbij een leuke clip over hoe Chocstar deze repen maakt. 

Daarom dit cadeau

Doordat je de repen helemaal zelf samenstelt, is geen reep hetzelfde. De unieke repen stem je helemaal af op de ontvanger. En het wordt gewoon met de hand gemaakt!

Goed om te weten

De chocolade is afkomstig van Callebaut, wat garant staat voor heerlijke en kwalitatief goede Belgische chocolade. Chocstar is ook een handig cadeau omdat je het direct naar de ontvanger kan sturen.