1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Spotter

Betina Oostveen

Betina houdt erg van eten en koken. (Ook in die volgorde.)
Naast een baan als administratieve duizendpoot, blogt ze ook bijna dagelijks op de foodblog: www.bettyskitchen.nl . Hier vind je recepten, restaurants, reviews en nog meer food fun.

Betina maakt er een kunst van om lekkere dingen en gadgets voor in de keuken te vinden, en deze verschijnen dan natuurlijk op de website van Milledoni. Leuk om te geven, maar ook leuk om te krijgen als kookliefhebber.

Daarnaast promoot ze ook graag het 'zelf maken': "een huisgemaakt cadeau zoals jam, BBQ saus, pesto, verse pasta's of koekjes zijn cadeaus waar ik mensen om mij heen heel blij mee maak. En dan hoeft het niet eens voor een verjaardag te zijn. Maar gewoon omdat ik in een goede bui ben, of omdat diegene wel een opkikker kan gebruiken. Zo leuk kan geven zijn!"

De cadeaus die Betina spot zijn dus voor alle leeftijden, voor liefhebbers van lekker eten, en geschikt voor hobbykoks tot professionele keukenprins(es)en.

Milledoni mee

Ben je ook verslingerd aan het bedenken van de betere cadeaus? Ken je de beste shops? Belt iedereen jou om te vragen wat te zullen geven? Draag dan bij aan Milledoni!