1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Digitale vliegende wekker

41PWPKeJtGL.jpg

Deze wekker zorgt ervoor dat de grootste slaapkop z'n bed uitkomt.
De propellor vliegt op de gezette tijd weg. De wekker stopt pas met afgaan als de propellor weer op z'n plaats is. "Even blijven liggen" zit er dus niet in!

Deze vliegende wekker geeft niemand rust, want de tonen van de wekker houden niet meer op voor de propellor weer op zijn plaats zit! Smeken, bedelen en schelden heeft geen zin...

Deze stylische digitale wekker is genadeloos. Wanneer het tijd is om op te staan, klinkt de wekkertoon en vliegt de propellor weg door de ruimte. Let goed op waar de propellor is geland, want hij moet snel teruggebracht worden. Zonder de propellor gaat het alarm door tot in de eeuwigheid... 

De vliegende wekker kan ook zo ingesteld worden, dat hij elke vier minuten afgaat. Natuurlijk kan de wekker ook gedeactiveerd worden. Met een andere knop op de wekker kan de wekker getest worden, voor als hij bijvoorbeeld aan vrienden moet worden geshowed. Heeft 4x AA batterijen nodig, die zijn niet inbegrepen. 

Grootte is ca. 14 x 11cm.

Daarom dit cadeau

Voor iemand die zich altijd verslaapt en de grootste moeite heeft met opstaan.

Goed om te weten

Niet iedereen zal deze manier van wakker worden kunnen waarderen; sommige mensen staan liever toch rustig op. Heeft 4x AA batterijen nodig (niet inbegrepen)